top of page

Λίγα λόγια για εμάς

τα δυνατά μας σημεία
  •  Άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης

  • Εντιμότητα στις συναλλαγές

  • Ταχύτατη και δίκαιη αποζημίωση

  • Επαγγελματισμός και άρτια εκπαίδευση πανεπιστημιακού επιπέδου

  • Συνεχής επιμόρφωση με σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Φρανκφούρτη κ.α.)

  • Προσωπική επαφή με κάθε έναν πελάτη μας

  • Mεγάλη γκάμα προϊόντων – δυνατότητες επιλογής

  • Καινοτόμα προγράμματα προσαρμοσμένα στις δικές σας απαιτήσεις (όχι έτοιμες λύσεις-πακέτα)

  • Ξεκάθαροι όροι

  • Ανταγωνιστικές τιμές

 

Ασφάλειες myCover
Φιλοσοφία

Επίκεντρο της προσοχής μας είναι η μοναδικότητα του κάθε πελάτη μας και οι ιδιαίτερες του ανάγκες.

 

 

Ο διακριτικός τίτλος ‘myCover’ (η δικιά μου κάλυψη) αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της φιλοσοφίας μας στην εξυπηρέτηση του πελάτη: βλέπουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, μελετάμε τις δικές του προσωπικές ανάγκες και είμαστε δίπλα του ότι και αν συμβεί.

 

Το πορτοκαλί χρώμα στο λογότυπο μας συμβολίζει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, την οποία καλούμαστε να θωρακίσουμε με τα κατάλληλα ασφαλιστικά προγράμματα.

 

Ο ρόλος του ασφαλιστή είναι συχνά άχαρος καθώς θα πρέπει να δώσει το παρόν σε δύσκολες στιγμές: σε ένα ατύχημά, σε μια φυσική καταστροφή, σε μια νοσηλεία. Εκεί καλείται να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης των πελατών, με την ουσιαστική εξυπηρέτηση των συμφερόντων του ασφαλισμένου και με την ηθική συμπαράσταση.

 

Οι φίλοι, λένε, φαίνονται στις δύσκολες στιγμές και γι’αυτό ευελπιστούμε για τις χαρές και τις λύπες της ζωής να μας βλέπετε σαν φίλους πραγματικούς.

Ο Στάθης Κουσουρνάς, διαχειριστής της εταιρείας, είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.

Έχει ειδικευτεί στα ασφαλιστικά σε μεταπτυχιακό επίπεδο και συγκεκριμένα στη Διαχείριση Ασφαλιστικών και Επιχειρηματικών Κινδύνων στο πανεπιστήμιο CITY του Λονδίνου (MSc Insurance & Risk Management, CITY University Business School 1999-2000) και έχει εργασθεί στην εταιρεία PriceWaterhouseCoopers του Λονδίνου, ως ειδικός σύμβουλος σε ασφαλιστικά ζητήματα.

 

Η εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο “Ασφάλειες myCover“, αποτελεί τη συνέχεια μιας οικογενειακής παράδοσης 30 και πλέον ετών στο χώρο των ασφαλειών.

συμπλήρωσε την φόρμα
ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Your details were sent successfully!

Διεύθυνση & Ωράριο
Διεύθυνση

Εθνικής Αντιστάσεως 31

ΤΚ 85100, Ρόδος​

 

info@mycover.gr

Τηλ: 22410 31931

 

Ωράριο

Δευτέρα - Παρασκευή 

   πρωϊ 09:00 με 14:30

   απόγευμα (εκτός Τετάρτης)

    17:30 - 20:00

 

Σάββατο 9:00 - 14:00

Είπαν για μας ...

“ Η άμεση υποστήριξη και οι συμβουλές που μου προσφέρατε μετά την καταστροφική πλημμύρα που έπληξε την επιχείρησή μου ήταν για μένα ανεκτίμητες. Ο ασφαλιστής φαίνεται στην δύσκολη στιγμή και εγώ όταν σας χρειάστηκαν ήσασταν εκεί. Ευχαριστώ!”

 

Μιχάλης Κ.

“ Ασφάλισα το αυτοκίνητό μου ποιο οικονομικά και από το φτηνότερο internet-site.”

 

Δημήτρης Μ.

“ Η προσωπική επαφή και ο επαγγελματικός τρόπος προσέγγισης των ασφαλιστικών μου αναγκών με οδήγησαν να χτίσω με τον κ. Κουσουρνά μια σχέση εμπιστοσύνης που κρατάει πάνω από 10 χρόνια! ”

 

Κατερίνα Κ.

bottom of page